Nätverka

Jag har tänkt att jag ska försöka boka in en social grej varje vecka nu när jag äntligen har lite tid. Framför allt för att det är roligt och för att jag behöver det, men också förstås med baktanken att fiska efter jobb, på ett eller annat sätt.

Förra veckan var social med råge. Jag åt middag hos Halloj, var på avtackning, åt middag  med gamla kompisar i Göteborg, och så lunchen med kursarna förstås.

Idag lunchade jag med favoritkollegan, han som var min livboj hos You-Know-Who. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. Det visade sig att han också blivit uppsagd men redan hittat ett nytt jobb som han börjar på i januari. Som rekryteringskonsult! If you can’t beat them, join them, fnissade han. Han blir en fantastisk rekryterare, till skillnad från alla stolpskott i branschen. 

Och annannan! Den mest glittrande kursaren från i lördags, hon som lyckas med allt hon företar sig, hon utbildar sig nu till diplomerad coach. 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nätverka

 1. Elvira skriver:

  Lycka till med nätverkandet – men unna dig också att äntligen ta en välförtjänt kreativ paus!

  • Helga skriver:

   Tack!

   På temat kreativitet har jag börjat en kortkurs i jazzsång med improvisation. Enkelt och svårt på samma gång efter att ha sjungit i kör efter noter i många år. Men åh så roligt och energigivande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s