Menjagblirtokig

För ett tag sedan anmälde O och jag intresse för att delta i en forskningsstudie/gruppterapi för att hjälpa föräldrar till barn med NPF att hantera sin egen oro och stress.

Vi blev intervjuade på telefon och nogsamt utfrågade om vi verkligen hade tid, ork och engagemang att avsätta till detta.

Sedan kom ett mejl med tider. Den jättesuperviktiga introduktionen som är absolut obligatorisk är den 21 februari kl 13-17. Bra. Jag blockerade tiden i min kalender.

I fredags kom ett mejl. Välkommen till den jättesuperviktiga introduktionen den 14 februari!

Mejlade och frågade surt vad som gällde. Har idag den 11 februari ännu inte sett något svar.

Irritation och stress slår i taket. Herregud, hur fan tror de ens liv egentligen ser ut?

Uppdaterad: Introduktionen är nu på torsdag och krockar sålunda med ett ganska viktigt möte. Övriga tillfällen är också på torsdagar, fler krockar. Så jag har mejlat och tackat nej. Lättnaden.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Menjagblirtokig

 1. Lisa skriver:

  Fast att du inte har fått något svar än är inte så konstigt när det varit två arbetsdagar emellan. Men känns ju sådär att de inne har bättre ordning på datumen.

 2. Ulrika M skriver:

  Är det en forskningsstudie som drivs av folk på ett universitet? I så fall förklarar det allt. Har varit med om två liknande situationer och därför tackar jag numera alltid nej till allt. (Man får många förfrågningar när man bor i en gammal universitetsstad….)

 3. Sture och Bertils mamma skriver:

  Det kanske ingår i forskningsstudien? Att se hur ni reagerar på ännu ett stressmoment? Jag hoppas verkligen att så inte är fallet, men man undrar ju. Jag hade blivit tokig om de hade fepplat med datumen så. Herregud, tror de att man har tid i överflöd rent allmänt som tvåbarnsförälder?

 4. Pia skriver:

  En kväll om att Nå barn och unga som tänker, känner och gör annorlunda. Vi utgår från vanliga vardagssituationer som brukar ställa till problem: komma iväg till skolan, mat och måltiden, utflykter och semester, skärmtid, hygien med mera. Välkomna!

  Vi har också kvällar om Hjälp! Skolan funkar inte för mitt barn och Dataspel, gaming och e-sportssom hålls av en erfaren gamer, just nu inget datum inplanerat, men ni kan boka en föreläsning hos er.

  Tänkte att detta kunde vara intressant. Kolla prestationsprinsen för info.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s