Enkel förklaring

Gåtan fick sin lösning imorse, i vargtimmen.

O plockade nämligen undan datorn igår kväll innan han gick och la sig. Så när Q smög upp klockan tre för att sätta sig att spela fanns där ingen dator att spela på. Då blev han så arg att han inte lyckades hålla masken utan stampade i trappan så att jag vaknade.

Först var han oresonlig och skrek åt mig så jag lämnade honom. Någon timme senare kollade jag igen, han var vaken men mindre arg och accepterade att ta melatonin. Sedan somnade han i min säng och vi sov båda till halv nio.

Det kan fortfarande vara så att han är stressad över något, men det blir ju inte bättre av att han sitter uppe och spelar. Jäkla unge.

När Y var ute ur huset hade vi ett resonemang på tremanhand som Q verkade köpa. Att vi aldrig någonsin kommer att låta honom sitta uppe på nätterna och spela. Att ju mer vi måste begränsa desto jobbigare blir det för alla, inte minst för Q.

Sedan var han ute med mig och en kompis och kompismamma och hundarna i över en timme. Och vi började montera studsmattan och sopade bort grus från gården. Nu är det vår!

En bra lördag. Förvisso med tre halvstora bråk, om pianoläxa, hinna montera färdigt studsmattan samt stänga av Netflix för att lägga sig. Håhåjaja.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s