Här igen

Vi är här igen. Jag vet inget ställe där jag är mera här, på gott och ont.

Överfarten i fredags kväll var magisk, som synes. Därefter har vi tillbringat två trevliga men trångbodda dagar i systers sällskap, hon medförde man och ett bonusbarn.

Så messade min bästa vän L glatt att de skulle prova nattsegling med sin nya fina båt och om vinden stod dem bi dyka upp tolv timmar senare. Det gjorde de.

Det är roligt med besök och så fina besök också, min syster och L är mina bästa vänner som känner mig som inga andra.

Fast trött blir jag ju ändå. Det är svårt att sova i värmen, huset är förskräckligt stökigt. Brunnen har sinat, hoppeligen tillfälligt som min alltid sangviniske man försäkrar.

Jag har bytt den tunga sommarläsningen mot något lättare. Min eviga följeslagare ska strax få följa mig till bryggan där hon bara får doppa tassarna ity hon överansträngde sig första dagen och drog på sig den kända retrieveråkomman vattensvans.

Nu har norra Europas suraste tonåring vaknat. Han har fått fil mixad med banan och lite musli så hans kolsvarta blickar kan inte längre döda. Men det är tveksamt om han följer med och badar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Här igen

  1. Lisa skriver:

    Vill bara säga att min 9-åring får ett glas lättdricka serverat vid sängen på morgonen. Att dricka ett glas (litet) är ett krav för nästa punkt på listan – att få mobilen. Sedan ligger han i sängen och spelar nån timma medan mamman serverar äppelklyftor och annat som kan ätas i säng (samt påminner om att det ska ätas). Dagen fortsätter i samma tecken men det växlas till dator ibland och till att casta till teven – när han äter mat. Min son tar all sin återhämtning hos mig och ingen hos oförstående pappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s